Розвиток туризму у Дрогобичі зацікавив почесних гостей із Бельгії

12:58 27 Жовтня 2021

25 жовтня відбулась зустріч команди Туристично-інформаційного центру Дрогобича, представників ДДПУ ім. І. Франка з керівниками організацій Бельгії. Серед присутніх були: Патрік Белінк – президент бельгійської економічно-аналітичної компанії VZW “ORADEA”, Йохан Котина – директор з міжнародної співпраці Бізнес Академії університету прикладних наук Vives (Бельгія), Ірина Марків – керівниця Туристично-інформаційного центру міста Дрогобича, Павло Скотний – заступник директора з навчальної роботи Інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій ДДПУ ім. І. Франка, Юрій Вовк – проректор з науково-педагогічної роботи ДДПУ ім. І. Франка.

Представники Дрогобича розповіли про свою діяльність та реалізовані проєкти. Відтак, дійшли домовленостей, що студенти бельгійського університету Vives зможуть проходити навчальну практику у Туристично-інформаційному центрі Дрогобича.

Пан Патрік та пан Йоган зазначили, що Дрогобич має великий потенціал розвитку, особливо в туристичному напрямку. Також бельгійських гостей приємно вразив той факт, що у Дрогобичі є багато туристичних вказівників, які допомагають відвідувачам ознайомитись із нашим містом та пізнати його туристичні магніти.

Управління культури та розвитку туризму

Перейти до вмісту