Розвивати громади заради перемоги України: Дрогобицька міська рада та ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» підписали меморандум про співпрацю

11:22 6 Вересня 2022

У Дрогобицькій міській раді відбулась зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми із народним депутатом Верховної ради України Оксаною Юринець та співзасновником і членом правління ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»» Ярославом Сидоровичем. На зустрічі був присутній депутат Дрогобицької міської ради Юрій Кушлик, фахівець управління інвестицій та економічного розвитку ДМР Микола Рупняк, а також директор КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка та журналісти.

Через російську агресію, низка міст України, а також бізнесу потребують розвитку та відновлення. ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»» покликана цьому сприяти, залучаючи всі можливі гранти та підтримку різноманітних фондів.

Під час зустрічі міський голова Дрогобича Тарас Кучма та співзасновник і член правління ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»» Ярослав Сидорович підписали Меморандум про співпрацю.

Метою Меморандуму є публічне засвідчення сторін про співпрацю, спрямовану на досягнення спільної мети щодо перемоги в боротьбі українського народу із збройною агресією російської федерації, підтримки місцевого самоврядування у подоланні наслідків руйнувань, соціально-економічних, культурних та інших втрат, спричинених воєнними діями країни-агресора. А також створення передумов для швидкого відновлення та сталого економічного розвитку місцевої територіальної громади.

Своєю чергою, очільник громади Тарас Кучма поінформував почесних гостей про стан справ у місті та наявні проблеми в громаді, про ситуацію із внутрішньо переміщеними особами, спорудженням житла для них, релокацію бізнесу із зони бойових дій та низку інших.

Для вимушено переміщених осіб ми спорудили перші повноцінні оселі – 32 квартири в Стебнику на базі покинутого гуртожитка. Перші ключі від помешкань ВПО отримали. В ці дні триває процес облаштування квартир побутовою технікою та меблями, які ми отримали від міжнародних благочинних організацій та фондів. Завдяки такій підтримці, ми облаштуємо комфортні оселі для ВПО та їхніх сімей. Також сподіваємось і на тісну співпрацю із вашою ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»». Впевнений, що така співпраця сприятиме подальшому розвиту нашої громади, – додав Тарас Кучма.

Перейти до вмісту