Родина врятованого 11-річного хлопчика висловлює подяку надзвичайникам

14:19 12 Травня 2023

На адресу міської ради надійшов лист-подяка виконавчим службам Дрогобича від мешканця вулиці Самбірської Федора Батога.

Пан Федір висловлює подяку службам ДСНС, швидкій допомозі та поліції за те, що оперативно зреагували на виклик та допомогли врятувати його онука.

2 травня до рятувальників прийшло повідомлення про те, що 11-річний хлопчик заліз на дерево висотою сім метрів та не може спуститись. Як з’ясувалось на місці події група хлопців грались із повітряним літачком. Іграшка застрягла на дереві, а найсміливіший з компанії подався його діставати та сам застряг на дереві. Після чого перехожі викликали рятувальників, які одразу ж прибули на виклик.

Пожежно-рятувальним відділенням ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою висувної драбини було знято дитину з дерева. Хлопчик медичної допомоги не потребував.

… Дякуємо також медичній службі швидкої допомоги і поліції, які прибули одночасно з рятувальниками. Всі присутні були приємно вражені оперативності рятувальних служб. Ми дякуємо всім. А ще ми відчули, що у Дрогобичі людина не лишиться сам-на-сам у своїй біді. Вся родина врятованого хлопчика Романа вдячна всім, хто прибув на місце події за порятоване життя, — йдеться у подяці від дідуся.

Перейти до вмісту