Ремонтні роботи: водіїв попереджають про перекриття доріг та об’їзні шляхи

10:45 17 Березня 2023

На час ремонту відрізку дороги Т-1402 від перехрестя Героїв до «Діброви», весь транспорт з Трускавця в напрямку Львова вимушено курсує через Дрогобич.

Вже кілька тижнів невеликий відрізок дороги в ділянці мосту через річку Солониця залишається перекритим. Тут облаштовують тимчасовий об’їзд мосту.

Відрізок дороги перебуває в обласному підпорядкуванні, відтак місцеві комунальні служби не мають жодного впливу на ремонтні роботи та їх тривалість. Тим часом весь транспорт вимушено курсує через Дрогобич, відповідно навантаження на низці вулиць міста суттєво виросло.

Зокрема мова йде про відрізок дороги Трускавецька – Війтівська гора – Дацка – Стрийська.

Тим часом, як повідомляють у Департаменті міського господарства, триває підготовка до капітального ремонту вулиці Стрийської, від Лесі Українки до вулиці Винниченка.

На час ремонту цього відрізку дороги, об’їзд транспорту зі сторони Трускавця триватиме дорогою Війтівська гора – Млинарська – Стрийська. По місту, в напрямку вокзалу – вулицями Грушевського та Володимира Великого.

Нагадаємо, окрім вулиці Стрийської цьогоріч у Дрогобичі планують відремонтувати також відрізок вулиці Війтівська гора, з попередньою заміною водогону.

Перейти до вмісту