Ремонти доріг у Дрогобицькій громаді: що вдалось виконати впродовж 2021 року?

16:02 21 Лютого 2022

Департамент міського господарства інформує про виконання плану ремонтних робіт на дорогах та тротуарах Дрогобицької громади впродовж 2021 року.

Протягом минулого року у Дрогобичі було відремонтовано дороги на вулицях Шашкевича, Проектованій, Вільде, частково на вулиці Стуса та Котляревського. Також було здійснено ряд внутрішньоквартальних ремонтів – на вулицях Коновальця та Самбірській.

Протягом 2021 року було відремонтовано тротуари на вулицях Будівельній, Маріїнській, Орлика, Самбірській та Нижанківського (тротуар та підпірна стінка).

Окрім цього проводились поточні ремонти, підсипка гравійних доріг на території Дрогобицької громади, відповідно до отриманих запитів від старост.

Частину ремонтних робіт, запланованих на 2021 рік, не було виконано, у зв’язку з недофінансуванням чи необхідністю оголошення нового тендеру.

Зокрема це стосується ремонту вулиці Мекелити у Стебнику, – новий тендер вже оголошено.

У Дрогобичі на 2022 рік перенесено ремонтні роботи на вулицях Цвинтарній, Зварицькій, Чмоли, частині вулиці Війтівська гора, а також завершення робіт на вулицях Грушевського, Стуса та Котляревського і ряд внутріквартальних ремонтів доріг.

Також цьогоріч мають завершити ремонти тротуарів на вулицях Сагайдачного та Жупній.

Повний план ремонтних робіт, які проводитимуть у Дрогобицькій громаді впродовж 2022 року, буде додатково оприлюднено на порталі Дрогобицької міської ради.

Перейти до вмісту