«Піца на колесах»: у Дрогобичі пройде благочинна гастрономічна акція від іноземних волонтерів в підтримку ВПО

15:47 9 Серпня 2022

Волонтери шотландської благодійної організації “Siobhans Trust” подорожують Україною та готують смачну італійську піцу для внутрішньо переміщених осіб. У четвер, 11 серпня, аналогічна благочинна акція пройде у Дрогобичі на площі Замкова Гора, поблизу Лого-лавки. Старт о 12:00 год., триватиме акція до 14:00 год.

Шотландські волонтери, які прибудуть в місто Котермака спеціальним фургоном, готуватимуть піцу для ВПО та людей похилого віку з дітьми. Усі інгредієнти для коржів надає італійська мережа “Italpizza”.

Гастрономічна благочинна акція проходить багатьма містами України. В такий спосіб закордонні волонтери підтримують моральний дух українців, які переживають війну, особливо тих, яким довелось вимушено мігрувати із рідних міст через обстріли окупантів.

У Дрогобичі благочинне дійство підтримує відділ сім’ї та молоді ДМР. (Переміщених осіб просять мати із собою відповідні довідки).

Додамо, наразі в Україні перебувають 15 волонтерів благодійної організації “Siobhans Trust”. Вони подорожують п’ятьма фургонами. Кожен фургон у різному регіоні. Всередині фургони прикрашені малюнками та вітальними листівками, які волонтерам дарують українські діти.

Перейти до вмісту