Після зняття карантинних обмежень відновила свою діяльність комісія з питань легалізації заробітної плати

12:58 11 Червня 2021

9 червня в Дрогобицькій міській раді відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

В роботі комісії взяли участь керівники та спеціалісти відділу з питань праці, аудиту та соціально-трудових відносин, відділу економічного розвитку та інвестицій, Дрогобицької міськрайонного центру зайнятості, Дрогобицького відділу податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській області, Дрогобицького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ у Львівської області.

На засідання запрошено представників підприємств та організацій, найманим працівникам яких було нараховано заробітну плату в першому кварталі 2021року нижче мінімального законодавчо встановленого розміру.

Метою заходу було налагодити діалог з роботодавцями та спонукати їх до підвищення рівня оплати праці найманих працівників, адже оподатковуваний розмір заробітної плати є не лише складовою наповнення бюджету, а й у майбутньому – основним чинником, який впливає на розмір соціальних виплат працівника.

 

Відділ з питань праці, аудиту
та соціально- трудових відносин
виконавчих органів ДМР

Перейти до вмісту