Підтримуємо деокуповану Харківщину: Дрогобицька громада скерувала чергову гуманітарну допомогу для воїнів та звільнених громад

10:07 3 Листопада 2022

Дрогобицька громада продовжує підтримувати захисників України, а також допомагати мешканцям деокупованих територій. Вчора черговий вантаж, зібраний дрогобичанами, вирушив на Харківщину.

Фура з гуманітарною допомогою складається з необхідних речей, засобів гігієни, медикаментів та продуктів харчування – для однієї з щойно деокупованих громад Харківщини. А також необхідні спецзасоби для воїнів Дрогобицької ТРО, які від квітня перебувають на передових позиціях фронту та захищають Україну від ворога.

Цього разу Дрогобицька громада зібрала близько 45 метрів кубічних вантажу, у складі якого ліжка, спальники, теплі ковдри, коци, продукти харчування, засоби гігієни та необхідні медикаменти. Ці речі повезли на Харківщину, щоб підтримати щойно звільнені з-під окупації території.

Та найважливішою місією для дрогобичан залишається підтримка наших воїнів, які захищають Україну від ворога. Тому в складі гуманітарного вантажу для Дрогобицької ТРО, яка дислокується на одному зі східних напрямків фронту, відвезли необхідні речі та засоби: колеса для швидкої допомоги (придбані завдяки Дрогобицькому ліцею №1 та управлінню соціального захисту населення Дрогобицької міської ради), генератор, ноші, та необхідні медикаменти.

Гуманітарний вантаж вдалось зібрати завдяки акумульованим ресурсам, отриманим від міст-побратимів та закордонних партнерів, а також власними зусиллями міської ради та громади.

«Завдяки нашим друзям і партнерам ми можемо допомагати деокупованим громадам та продовжувати підтримувати наших захисників. На жаль, на дев’ятому місяці повномасштабного вторгнення, багато людей розслабились і допомагають воїнам вже не так активно. Але війна триває, тому наше завдання – не дати нікому збайдужіти та робити максимум від нас залежного, для наближення нашої перемоги» – наголошує заступник міського голови Андрій Ковч.

Повіз допомогу для воїнів та мешканців деокупованих територій Руслан Щерба.

Нагадаємо, що Дрогобицька громада скерувала десятки гуманітарних місій для воїнів на передову. Також Дрогобич продовжує підтримувати міста та громади, які силами українських воїнів вдається звільняти з-під російської окупації та які потребують ресурсів для відновлення.

Перейти до вмісту