Підтримують різдвяні традиції — у Дрогобицькій громаді продовжують відвідувати багатодітні сім’ї, які є малозабезпеченими

16:47 22 Грудня 2022

Місія святого Миколая у Дрогобицькій громаді триває. Цими днями очільник громади Тарас Кучма та керівники відділів сім’ї та молоді Олександра Пашко та організаційного забезпечення роботи керівництва та старост ДМР Лідія Жгута продовжують роздавати подарунки від Чудотворця багатодітним сім’ям, які перебувають у скрутних життєвих обставинах.

Так, 22 грудня вдалось передати святкові пакунки з необхідними речами 19 сім’ям, які проживають у нашій громаді. Зокрема це родини з Брониці, Новошич, Бистриці, Долішнього Лужка, Бикова, Глинне та Ортинич.

Відтак, посадовці спільно з старостою Олександрою Семків вручив кожній сім’ї подарунковий пакунок та привітали з прийдешніми різдвяними святами. Очільник громади побажав усім мирних свят, тепла та затишку у кожному домі.

Цього року ми формували подарунки, які містять речі першої необхідності. Це насамперед величезні продуктові набори, засоби особистої гігієни, солодощі, дитячий одяг, забавки, розвиваючі ігри, ранці та багато іншого. Адже зараз дуже складний час для всіх, тому нашим завданням було допомогти тим сім’ям, які перебувають у скрутному життєвому становищі. В цей час різдвяних свят дуже важливо відкривати свої серця для любові та бути уважними до людей, що нас оточують. Бажаю усім міцного здоров’я, родинного затишку та мирних свят, — звернувся до присутніх Тарас Кучма.

Додамо, благочинну ініціативу із подарунками родинам, які у скруті в мерії міста організовують щорічно з нагоди Дня святого Миколая та різдвяних свят, щоб підтримати такі сім’ї та подарувати їм святковий настрій та тепло.

Перейти до вмісту