Підтримують переселенців: у Дрогобичі продовжили доставку гуманітарних пакунків до центрів поселення ВПО

10:45 15 Липня 2022

Благодійний Фонд «Право на захист», спільно з КУ «Інститут міста Дрогобича» продовжує доставляти гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Дрогобицькій громаді.

Нагадаємо, що попередньо менеджерами КУ «Інститут міста Дрогобича» було складено перелік та проведено аналіз місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у Дрогобицькій громаді.

Минулого тижня до Дрогобича було доставлено перший транш гуманітарної допомоги, в кількості 500 продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб. Загалом фонд передав для ВПО Дрогобича 18 тонн продуктів.

Вчора, 14 липня, доставку продуктових пакунків продовжили до інших центрів компактного проживання переселенців, які перебувають у Дрогобицькій громаді. Гуманітарну допомогу роздали людям, які проживають у ліцеї імені Богдана Лепкого, у ліцеї №3 та у гімназії №17.

Ми приїхали до Дрогобича 7 квітня. Нас добре прийняли та погодились поселити з домашніми тваринками. Дуже дякуємо за надану підтримку і за ту допомогу, яку нам роздають зараз, – наголосила Наталя Грибець, яка приїхала до Дрогобича з сім’єю та домашніми улюбленцями зі Слов’янська та проживає зараз у ліцеї №3.

Доставити гуманітарну допомогу до місць компактного проживання ВПО у Дрогобичі Фонду «Право на захист» допоміг менеджер КУ «Інститут міста Дрогобича» Юрій Яцків. Наступного тижня доставку гуманітарних пакунків продовжать.

Організувати якісну видачу гуманітарних пакунків допомогли керівники навчальних закладів, які вже котрий місяць виконують роль прихистків для вимушених переселенців.

Перейти до вмісту