Підтримка та допомога у святковий час: багатодітним сім’ям з числа малозабезпечених продовжують вручати пакунки з необхідними речами

11:06 27 Грудня 2022

В останній тиждень року у Дрогобицькій громаді продовжують реалізовувати благочинну ініціативу з нагоди Дня святого Миколая та різдвяних свят – підтримувати потребуючі родини та дарувати їм частинку добра напередодні Нового року.

Так, днями міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівниками відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко та відділу організаційного забезпечення роботи керівництва та старост ДМР Лідією Жгутою передали чергові святкові набори ще дванадцятьом багатодітним родинам, які є малозабезпеченими та які проживають у нашій грмомаді. Зокрема це родини з Добрівлян, Волі Якубової, Рихтич, та Снятинки.

Тарас Кучма спільно з старостою Володимиром Ченчаком вручили святкові подарунки та привітали родини з різдвяними святами і побажали злагоди та перемоги у кожному домі.

Цьогоріч ми формували такі пакунки, щоб були корисні для кожного з вас — вони містять продукти харчування, речі першої необхідності, як для дорослих так і для дітей, засоби гігієни, канцелярію, солодощі, забавки, одяг та багато іншого. Цими пакунками хочемо показати, що ви не одні і завжди можете розраховувати на нашу допомогу. Щиро бажаємо кожному міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та миру у кожній домівці, — звернувся до присутніх Тарас Кучма.

З почату акції такі пакунки вдалось вручити більше ніж ста багатодітним родинам, які перебувають у скрутних життєвих обставинах з Дрогобича та Стебника та сіл громади.

Пакунки ми сформували для багатодітних сімей, які отримують допомогу як малозабезпечені та перебувають у скрутних життєвих обставинах. Ми отримали списки таких родин від навчальних закладів та соціальних служб. Так, ми намагаємось охопити ці сім’ї потрібними та цікавими подарунками напередодні свят, — зазначила Лідія Жгута.

Перейти до вмісту