Підтримка новонароджених: у Дрогобицький пологовий будинок традиційно відвезли пакунки для малюків

14:29 8 Грудня 2022

З початком повномасштабного вторгнення росії на українські землі, у Дрогобичі зародилась добра традиція – вітати породіль із народженням дитини.

Так, 8 грудня міський голова Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко здійснили черговий візит у пологову установу місту, щоб привітати матусь та вручити їм пакунки, необхідні в перші дні життя малюків.

За тиждень, що минає в медичній установі міста на світ з‘явилось семеро діток — п‘ять хлопчиків та двоє дівчаток. Серед матусь мешканки не лише Дрогобича та територіальної громади, але й сусідніх населених пунктів.

Тарас Кучма привітав усіх матерів із щасливою подією у їхньому житті та традиційно побажав міцного здоров’я та гарної долі малечі.

За нашою доброю традицією ми щотижня відвідуємо пологовий, щоб привітати вас з такою гарною та важливою подією у житті. Також, окрім пакунків, які ми формуємо, у нас є можливість більше дізнатись про потреби та побажання матерів та їхні бачення, щодо розвитку пологової медичної установи. Відтак, аналізуємо зібрану інформацію, обговорюємо її з медичним персоналом, щоб покращити комунікацію, умови та надання послуг у пологовому будинку міста, — наголосив Тарас Кучма.

Окрім привітань, очільник громади вручив кожній породіллі пакунок з необхідними речами для матері та дитини. У пакети кладуть дитячий одяг, пляшечки, суміші, підгузки, рушнички, забавки тощо. Такі пакунки вирішили формувати з перших днів повномасштабного вторгнення окупанта, щоб підтримати та допомогти новостворені сім’ї.

Перейти до вмісту