Підтримка воїнів: у Резиденції Святого Миколая та на благочинному ярмарку Дрогобицький крам зібрали понад 13 тис.грн для ЗСУ

10:58 23 Грудня 2022

13 500 грн на потреби 67-го Окремого батальйону ТРО з Дрогобицької громади передала цими днями команда Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради.

Кошти збирали на двох локаціях – в Резиденції Миколая, яка функціонувала впродовж 18-19 грудня у центральній міській бібліотеці імені В’ячеслава Чорновола та на традиційному ярмарку Дрогобицький крам, який відбувся 15 грудня.

Як розповіла Ірина Партика, головний спеціаліст відділу туризму, промоцій та креативних індустрій – в Резиденції Святого Миколая, де було виставлено благочинні скриньки в підтримку ЗСУ, вдалось зібрати 8 тис.грн. Відтак, під час продажу виробів ручної роботи на ярмарку Дрогобицький крам – акумулювали понад 5 тис.грн.

Вилучені кошти від двох благочинних подій ми об’єднали та отримали суму в розмірі 13 500 грн. Кошти передали на потреби 67-го Окремого батальйону ТРО з Дрогобицької громади. Віримо, що за ці гроші вдасся придбати необхідні речі в зимовий період для наших військових. Із побажаннями якнайшвидшої перемоги та миру – чекаємо наших захисників у рідних містах, – прокоментувала Ірина Партика.

Додамо, міська Резиденція Миколая, яка впродовж двох днів функціонувала в Дрогобичі прийняла понад 300 дітей, яким було вручено символічні подарунки від Чудотворця та залучено до цікавих майстер-класів і розваг. На заході можна було пригоститись солодощами та гарячим чаєм, відтак скласти символічну пожертву в благодійні скриньки.

Благочинний ярмарок «Дрогобицький крам» Управління культури та розвитку туризму ініціювало від травня місяця. На заході широко представлені роботи крафтовиків регіону. Реалізовуючи оригінальні ручні вироби та солодощі – ярмарок систематично збирає та скеровує кошти для військових. Від травня по грудень вдалось зібрати понад 100 тис. грн.

Перейти до вмісту