Підтримка багатодітних родин – сім’ям, які виховують четверо дітей вручили пакунки з нагоди різдвяних свят

11:12 18 Січня 2023

У Дрогобицькій міській раді продовжують допомога та підтримувати багатодітні родини. Так, з нагоди різдвяних свят – у мерію міста запросили 31 сімю, яка виховує по четверо діток. Відділом сім’ї та молоді для багатодітних родин було зібрано пакунки з нагоди зимових свят. Їх багатодітним родинам вручив міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Очільник міста побажав кожній сім’ї робити добро та щедро ним ділитись із оточуючими.

Від 6 січня я зі своїми помічниками розвозимо пакунки з допомогою. За цей період вдалося вручити понад 5 тис. пакунків різним сім’ям Дрогобича та територіальної громади. Ми це робимо з однією метою – підтримати тих, хто цього зараз якнайбільше потребує, а також щоб у кожному серці прокинувся оцей Миколай Чудотворець, який творить дива та огортаєм ними інших. У непростий для нашої країни час маємо підтримувати один одного, гуртуватися та стояти плечем один за одного, – наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Як підкреслила керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко – цьогоріч святкові пакунки більш практичні – у них продукти харчування та засоби гігієни. А солодощами малечу, яка завітала із батьками в міську раду пригостили безпосередньо під час зустрічі. Присутнім керівництво міста побажало душевного спокою та віри в перемогу.

Аналогічними святковими пакунками планують охопити понад 80 сімей. Тож днями стартуватиме другий етап благочинної акції у стінах міської ради.

Перейти до вмісту