Підтримали сім’ї, які виховують діток до 2 років: відділ сім’ї та молоді вручив молодим родинам одноразову допомогу для малечі

14:50 23 Січня 2023

З моменту повномасштабного вторгнення окупантів на наші землі – чимало родин потребують підтримки та допомоги, оскільки опинилися в непростих життєвих обставинах. Одноразову акцію допомоги 23 січня провели працівники відділу сім’ї та молоді ДМР. Завдяки отриманим гуманітарним вантажам від міжнародних фундацій – було сформовано та роздано допомогу із дитячого харчування та засобів гігієни. Її отримали сім’ї з Дрогобича та територіальної громади, які виховують дітей віком від 0 до 2 років.

Кожна сім’я мала змогу обрати ті продукти та засоби, яких наразі найбільше потребує. Мова іде про дитяче харчування, суміші та каші для малечі, дитяче печиво, пюре, а також підгузки, вологі серветки, засоби гігієни для жінок. Аналогічну акцію буде проведено і завтра, – прокоментувала керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Потрібною підтримкою вдалось охопити понад 120 сімей. Усю отриману допомогу обліковано. Уже завтра о 10:00 год. в 105 кабінеті Дрогобицької міської ради (І поверх) працівники відділу сім’ї та молоді продовжать видачу гумдопомоги родинам, які потребують дитячого харчування та засобів гігієни.

Перейти до вмісту