Підтримали породіль: у Дрогобицькому пологовоговому вчергове роздали пакунки для новонароджених та матерів

13:58 13 Жовтня 2022

За останні сім днів у Дрогобицькому пологовому будинку на світ з’явилось четверо малюків – троє дівчаток та один хлопчик. Серед породіль – жінка із Моршина.

Загалом із початку повномасштабного вторгнення окупанта на українські землі – Дрогобицький пологовий будинок став медичною установою, в якій привели в цей світ чимало малюків із окупованих територій та міст, де велися активні бойові дії – Київ, Харків, Запоріжжя, Маріуполь, Донеччина, Луганщина тощо.

Відтак міською радою Дрогобича, зокрема відділом сім’ї та молоді ще в березні було прийнято рішення формувати пакунки із потрібними речами для малюків та матусь і раз на тиждень вручати їх породіллям. Від початку акції таких пакунків у стінах медичної установи вручили понад 300.

У пакети кладуть все найнеобхідніше – дитячі речі, печиво, соки, рушнички, пляшечки, гігієнічні набори для породіль та забавки для дітей.

Цього тижня пакунки породіллям вручили керівник КНП «Дрогобицька міська лікарня№1» Андрій Коцюба та заступник медичного директора з акушерства та гінекології Євген Костецький.

Кожній породіллі медики побажали здоров’я, віри в нашу перемогу та наснаги у вихованні малечі.

У час війни бажаємо, щоб малеча, яка сьогодні з’явилась на світ не знала в своєму житті артилерійських обстрілів та звуків війни. Діти – наше майбутнє і так хочеться, щоб вони зростали у мирній та квітучій країні, розбудовували її та досягали вагомих успіхів, – наголосив Андрій Коцюба.

Перейти до вмісту