Підтримали нові життя – породіллям Дрогобича вручили пакунки із одягом та іграшками для малечі

14:22 3 Червня 2022

У Дрогобичі стало доброю традицією щотижня вітати породіль із поповненням у їхніх родинах. Так цими днями міський голова Тарас Кучма, керівник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба та Леся Пашко, начальник відділу сім’ї та молоді вчергове завітали в пологовий будинок міста, поспілкувались із матерями та вручили їм необхідні речі для новонароджених. Станом на кінець травня в пологовому будинку міста на світ з’явилося 6 малюків, із них один хлопчик із числа ВПО – із Києва.

Тарас Кучма привітав кожну із породіль та побажав малечі зростати під мирним небом вільної країни. Жінок, які прибули в Дрогобич із територій, де ведуться військові дії очільник міста запевнив, що тут вони в безпеці та можуть залишатися стільки скільки потрібно. Відтак кожній матері вручили пакунок із необхідними речами – дитячим харчуванням, коциками, іграшками та одягом. Пакунки отримують усі породіллі – як місцеві так і з числа внутрішньо переміщених осіб.

Додамо, за травень місяць в Дрогобицькому пологовому будинку міста на світ з’явилося 68 малюків, із них – 11 із вимушено переміщених родин ( 6 – дівчаток та 5 – хлопчиків). Географія породіль широка: Донецьк та область, Харків, Дніпропетровськ, Чернігівська область, Київ, Маріуполь та інші.

Перейти до вмісту