Підтримали військових на сході: Дрогобицька громада отримала подяку від ВЧ А4458

9:00 25 Жовтня 2022

Дрогобицька громада отримала подяку від ВЧ А4458 за підтримку та надану допомогу. Військовослужбовцям цієї частини передали з Дрогобича електрогенератор, бензопилу, спецзасоби, теплі речі, засоби гігієни та продукти харчування.

Командування військової частини нещодавно звернулось до міського голови Тараса Кучми з проханням допомогти батальйону в забезпеченні необхідними для військових речами та спецзасобами.

Допомога від Дрогобича не забарилась. Місто активно долучається до підтримки Збройних Сил України та намагається скеровувати допомогу багатьом військовим підрозділам, незалежно від регіону їх дислокації, адже кожен із них робить безцінний вклад у збереження територіальної цілісності України.

Допомогу від Дрогобича для батальйону ВЧ А4458 доставив днями волонтер Ярослав Сметана. Окрім необхідних спецзасобів військові отримали від волонтерів необхідну їм бензопилу, теплі ковдри, миючі засоби та продукти харчування.

Щира подяка всім хто допомагає ЗСУ та ТРО! Ваша допомога безцінна!, – наголосив боєць батальйону, дрогобичанин Павло Цвігун.

Подяку від командира ВЧ А4458 Олександра Буйволюка передав міському голові його заступник Андрій Ковч під час щотижневої понеділкової наради.

Це подяка не мені, а всій нашій громаді, яка спільно, об’єднано допомагає нашим воїнам. Хлопці захищають Україну, захищають всіх нас. Тому допомагати усім їм, підтримувати їх – це святий обов’язок кожного, – наголосив міський голова Тарас Кучма.

Перейти до вмісту