Підсумки засідання виконавчого комітету

13:02 22 Грудня 2021

У вівторок, 21 грудня, у Дрогобицькій міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету, під час якого розглянули близько сорока питань. Засідання відбулося під головуванням заступника міського голови Володимира Коцюби.

Серед найважливіших, було внесено зміни до міського бюджету, затверджено перелік надання платних соціальних послуг Дрогобицьким міським територіальним центром соціального обслуговування, затверджено мікрорайони закладів загальної середньої освіти, погоджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.

Також члени розглянули низку звернень підприємців щодо розміщення конструкцій зовнішньої реклами. Ухвалено рішення про демонтаж вивісок та рекламних конструкцій.

Крім цього на дорогах громади буде встановлено нові дорожні знаки. На вулиці Солоний Ставок демонтують два самовільно встановлені гаражі.

Ухвалили рішення про схвалення графічного матеріалу “Ескізна пропозиція визначення планувальної організації і розвитку частини території м. Дрогобич Львівської області, мікрорайонів М-6 і М-7 (згідно генерального плану м. Дрогобич), земельної ділянки кадастровий номер 4610600000:01:028:0158” та встановлення на відповідній території режиму використання та забудови земель.

На завершення засідання виконком заслухав звіт керівника ансамблю «Верховина» Любов Стадник. Через виявлені перевіркою порушення у частині виплати зарплати та кадрових питань, було прийнято рішення визнати роботу КЗ «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» незадовільною.

З повним переліком рішень можна ознайомитися на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради у рубриці «Рішення».

Перейти до вмісту