Підприємцям нагадують про повноту сплати акцизного податку

16:31 18 Червня 2021

Відповідно до розпорядження міського голови від 15 червня 2021 року № 481-р “Про утворення комісії з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Дрогобицької міської територіальної громади” під головуванням першого заступника міського голови Ігоря Германа, за участю структурних підрозділів виконавчого комітету та представника Дрогобицької податкової служби відбулося засідання комісії, на яку були запрошені підприємці Дрогобицької міської територіальної громади, які допустили суттєве зменшення сплати акцизного податку у 2021 році.

Під час роботи комісії Ігор Герман наголосив підприємцям-порушникам про необхідність сплати податку у повному обсязі. Також підприємцям нагадали щодо дотримання законодавства в частині найманої праці.

Зі свого боку підприємці повідомили, що суттєве зменшення сплати акцизного податку пов’язано з карантинними обмеженнями та зобов’язались покращити ситуацію зі сплатою акцизного податку.

Управління інвестицій та економічного розвитку

Перейти до вмісту