Психологічна допомога: спеціалісти ДМЦСС спільно з психологами організовують заходи підтримки постраждалих від війни

11:21 21 Липня 2022

Психологічна служба, яка створена на базі Дрогобицького міського центру соціальних служб провела низку заходів із залученням психологів міста для внутрішньо переміщених осіб, які потребують допомоги. Психологи застосовували інноваційні соціально-психологічні технології і методики.

Відбулися арт-терапевтичні заходи на тему: «Вплив домашнього насильства на психічне здоров’я родини», «Техніки тілесного та емоційного розвантаження при реакції на гострий стрес», «Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан», «Ріка життя», «Мій світ щастя», «Моя сім’я в образі квітів», «Турбота про особистісні потреби», «Акватипія», «Подолай свій страх». Творчість допомагає нормалізувати психоемоційний стан, позбавитися від напруги та страхів, усунути агресію і тривогу. Бенефіціари вчилися самовиражатися та пізнавати себе, отримали уміння та навички самодопомоги, які допоможуть у різних життєвих ситуаціях.

Додатковою позитивною емоцією для учасників стало отримання подарунків.

Психологічна служба і надалі активно працює з внутрішньо переміщеними особами та мешканцями громади!

Усім, хто відчуває потребу у спілкуванні, психологічній підтримці та консультації просимо звертатися за номером телефону: (098) 67-970-22.

Дрогобицький міський центр соціальних служб

Перейти до вмісту