Процес реорганізації сільських та Стебницької міської рад завершується

17:59 2 Березня 2021

Завершується процес реорганізації сільських та Стебницької міської рад та виконавчого комітету Стебницької міської ради.

На виконання рішення Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 №18 “Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньодорожівської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітету Дрогобицької міської ради” зі змінами за період з 15.01.2021 по 11.02.2021 комісією з реорганізації проведено інвентаризацію у 19 сільських рад та виконавчому комітеті Стебницької міської ради.

На черговій сесії Дрогобицької міської ради, яка відбулася 26.02.2021 прийняті рішення, згідно яких затверджено передавальні акти 19 сільських рад та виконавчого комітету Стебницької міської ради. На підставі цих рішень одержувачі повинні поставити на облік отримані матеріальні цінності.

Як наголосила начальниця відділу бухгалтерського обліку та звітності Марія Оршанська, після відображення в бухгалтерському обліку отриманих матеріальних цінностей необхідно буде приймати рішення щодо їх використання в господарській діяльності або списання з обліку, оскільки значна частина основних засобів та інших необоротних матеріальних активів перебувають у стані неможливому для експлуатації.

До слова, міський голова Тарас Кучма в ході щотижневої наради і на минулому сесійному засіданні висловив подяку комісії, яка займалася інвентаризацією, адже зроблено титанічну роботу. За словами міського очільника, комісія впоралася з виконанням завдання.

Відділ бухгалтерського обліку та звітності

Перейти до вмісту