Протидія домашньому насильству: службовці міськради та поліція провели планову зустріч

15:47 27 Липня 2022

У Дрогобицькій міській раді відбулось засідання круглого столу за участі інспекторів сектору ювенальної превенції відділу превенції, працівників мобільної групи реагування на факти вчинення домашнього насильства Дрогобицького районного відділу поліції.

На зустрічі також були присутні працівники Дрогобицького міського центру соціальних служб та відділів служби у справах дітей та сім’ї та молоді ДМР.

Учасники заходу визначили пріоритетні напрямки співпраці правоохоронних органів та місцевої влади, скоординували та узгодили подальші кроки своєї діяльності.

Присутні також визначили механізми взаємодії з метою подолання насильства та ефективного реагування на факти домашнього насильства, надання допомоги та захисту постраждалим особам.

За результатами зустрічі проведено моніторинг реєстрації повідомлень про факти вчинення домашнього насильства, категорій які найбільш постраждали та види насильства.

До слова, з початку 2022 року, за 6 місяців у Дрогобицький міський центр соціальних служб надійшло 59 повідомлень з ДРВП ГУНП у Львівській області щодо фактів вчинення домашнього насильства у Дрогобицькій територіальній громаді.

Нагадуємо, якщо ви стали свідком домашнього насильства повідомте про це у відділ-службу у справах дітей виконкому Дрогобицької міської ради +38 (03244) 3-90-65, Дрогобицький міський центр соціальних служб +38 (03244) 2-11-01.

Перейти до вмісту