Промоніторили проблеми в освітніх закладах територіальної громади: у відділі освіти ініціювали круглий стіл із старостами

10:52 15 Лютого 2022

14 лютого у відділі освіти Дрогобицької міської ради провели круглий стіл із старостам населених пунктів територіальної громади. Ініціювали зустріч тимчасово виконуючий обов’язки керівника відділу освіти ДМР Віталій Вовків та заступниця керівника відділу освіти Ольга Олексюк.

Під час бесіди із старостами промоніторили ситуацію із навчальними закладами сіл та проблемами, які їх турбують. Найперше, порушили питання матеріально-технічного забезпечення начальних установ територіальної громади, а також вели мову про мікропроекти в освіті. Паралельно говорили й про мережу ліцеїв та які заклади освіти мають відповідати рівню цих закладів. Окрему частину розмови присвятили дошкільній освіті та групам продовженого дня.

Намагаємось тримати руку на пульсі життя освітніх установ територіальної громади. У рамках круглого столу було прийнято рішення створити робочу групу, яка найближчим часом вирушить у навчальні заклади територіальної громади і наочно промоніторить наявні проблеми та огляне стан шкіл, поспілкується з педагогами та учнями, – наголосила заступник керівника відділу освіти Ольга Олексюк.

У відділі освіти додають – аналогічні круглі столи зроблять систематичними.

Перейти до вмісту