Прозвітували публічно та презентували новий логотип Медіацентру, – про рік роботи управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій

12:43 7 Червня 2022

У День журналіста, 6 червня, відбувся публічний звіт Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Дрогобицької міської ради. Прозвітували за перший рік роботи, оскільки саме 1 червня минув рік з дня створення нової структури.

Згідно з оновленим у 2020 році Статутом Дрогобицької Громади структурні підрозділи повинні щороку звітувати перед громадою про свою діяльність.

На звіт були запрошені журналісти місцевих видань, міський голова Тарас Кучма та радники — Світлана Маменька та Павло Цвігун.

До структури Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій входить відділ інформаційних технологій, аналізу та цифровізації, відділ інформаційної політики та сектор роботи з громадськістю.

Детально про діяльність кожної структури та досягнення за рік роботи розповів керівник Управління Зеновій Квасній.

Зокрема прозвітував про роботу відділу інформаційних технологій, аналізу та цифровізації, а саме про соціальний проект «Карта Дрогобичанина», ІКС «Смарт сіті», про мапи парковок та укриттів, Е-сервіс «Відкрите місто», електронний запис в освітні заклади міста на основі блокчейн, електронний документообіг, оцифрування кладовищ та ін.

Окреслив роботу відділу інформаційної політики щодо соціальних мереж, роботи зі ЗМІ, інтернет-порталу ДМР, медійних кампаній, організованих брифінгів, інформаційних годин, відеосюжетів, конференцій та ін.

Підбив підсумки про діяльність сектору роботи з громадськістю, а саме щодо оперативної комунікації з громадою, роботи з національними меншинами, громадськими організаціями, органами самоорганізації населення, ОСББ, а також про роботу гуманітарного координаційного центру та комунікацій з ТРО та військовими формуваннями.

На завершення звіту було презентовано новий логотип Медіацентру «Дрогобич».

 

Перейти до вмісту