Програма співфінансування соціально-культурних проєктів 60 на 40: Розпочато прийом документів

15:37 26 Липня 2021

У понеділок, 26 липня, розпочато прийом документів для участі у Програмі співфінансування соціально-культурних проєктів 60 на 40 у Дрогобицькій міській територіальній громаді. Подати документи можна упродовж 15 календарних днів до 09 серпня 2021.

Конкурсанти подають заявки на участь у Програмі за встановленою формою (Додаток 3), у тому числі заповнюють описову частину проєкту згідно з Додаток 3.1.

Конкурсант має право подати на реєстрацію не більше двох проєктів, що належать до однієї юридичної особи та її структурних підрозділів (один – роботи капітального характеру, другий – придбання).

До заявки обов’язково додаються:

– підтверджуючі документи про участь проєкту в Конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області у 2021 році;

– документи, що підтверджують співфінансування проєкту з боку Конкурсанта, а саме, за наявності фінансового внеску (кошти фізичних осіб та спонсорів) – належно засвідчені виписки з фінансових установ про наявність небюджетних коштів Конкурсанта  або юридичні зобов’язання від спонсора, щодо виділення коштів у вигляді угоди про співпрацю з чітко зазначеною назвою проєкту та сумою коштів (документи з датою видачі не раніше 01 липня 2021);

– документи, що обґрунтовують видатки в рамках проєкту (локальні та зведені кошториси, розроблені та засвідчені в установленому законодавством порядку, комерційні пропозиції, розрахунки тощо);

– фото об’єкта в електронному вигляді;

– інші необхідні матеріали, перелік яких зазначено в Додаток 4.

Конкурсанти, відповідно до чинного законодавства, несуть відповідальність за достовірність інформації та поданих документів.

Основними критеріями для оцінювання проєктів є:

-соціальна значимість проєктів для територіальної громади;

– актуальність проєкту;

– кількість балів набраних проєктом під час участі в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у 2021 році.

Переможці Конкурсу до 25 січня року, що настає за звітним періодом, надають Комісії звіт про результати впровадження проєкту за окремо затвердженою формою (Додаток 5).

Реєстрація заявок проводиться в Управлінні інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. Каб.214 з 10-00 до 16-00. Обід з 12-00 до 12-45.

Перейти до вмісту