Проблеми озвучені громадянами не залишаються поза увагою

20:36 4 Вересня 2020

Виїзні прийоми міського голови у час карантину – найкраща практика почути громадян, ознайомитися з проблемами у мікрорайонах міста та знайти шляхи їх вирішення.

У четвер, 3 вересня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма зустрівся з мешканцями ОСББ “Володимир 46” та мешканцями будинку №23 на вулиці Олеся Гончара.

В ході зустрічі мешканці будинку №46 нарікали на підприємців, які самовільно втрутилися у несучі конструкції будівлі. З цього приводу міський голова доручив спеціальній комісії провести огляд та вжити заходів.

Також спілкувалися щодо написання проєктів з метою облаштування благоустрою, дитячого майданчика, ремонту даху. Цікавилися мешканці про те, як можна долучитися до облаштування доріжки та відведення земельної ділянки для ОСББ.

Разом з Тарасом Кучмою участь у зустрічі взяли депутати міської ради Роман Муль та Юрій Кушлик, заступник директора департаменту міського господарства Ростислав Пошивак, керівник відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Андрій Гритчак, менеджер КУ “Інститут міста Дрогобича” Тарас Перхун.

Ситуація у будинку №23 на вулиці Олеся Гончара дещо інша. Частина будинку – так звана «сушка», є аварійною. За словами фахівців міської ради, її потрібно демонтувати, щоб запобігти обвалу. Тому невдовзі приступлять до її демонтажу. Також, на прохання мещканців, буде вирішено питання з облаштуванням нового сміттєвого контейнерного майданчика.

Спілкуючись з міським головою, мешканці озвучили проблеми з каналізацією та станом прибудинкової території.

Як зазначив Тарас Кучма, за підсумками зустрічей, нагальні проблеми будуть вирішені першочергово. Решту проблем буде включено до графіку роботи структурних підрозділів та комунальних підприємств ДМР.

Перейти до вмісту