Привітання Валентині Бодак з перемогою у виборах ректора Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка

11:48 13 Жовтня 2021

Шановна Валентино Анатоліївно, прийміть щирі вітання із перемогою у виборах ректора Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Впевнений, що Ви зумієте згуртувати викладацький колектив та студентську молодь Франкового вишу, зацікавити їх спільними ідеями, баченнями та новими шляхами розвитку університету. Вірю, що тісна співпраця, яка цеглинка за цеглинкою, роками закладалася між дрогобицьким університетом та місцевим самоврядуванням набуде нових барв і ми спільно розвиватимемо бренд нашого міста – «Дрогобич – університетське місто».

Від імені Дрогобицької міської ради висловлюю щирі слова вітань та бажаю Вам мудрих рішень на новій посаді, легких кроків задля розбудови університетської спільноти. Дрогобич був і залишається містом студентів, містом молоді та креативних людей – вірю, що Дрогобицький педагогічний університет в Вашій особі розвине таланти нашої молоді, освітить їм шлях знань та нових відкриттів. З Божою допомогою до нових звершень!

З повагою, міський голова Дрогобича Тарас Кучма

Перейти до вмісту