Привітали військових, дітей-сиріт та породіль міста: представники Молодіжної ради долучились до відзначення уродин Дрогобича

22 Вересня 11:20

Створили святковий настрій військовим, дітям-сиротам та породіллям міста – оновлена Молодіжна рада Дрогобича активно долучилась до відзначення 931 уродин рідного міста. Напередодні свята – представники Молодіжної ради у стінах мерії зібрались на засідання щодо обговорення своєї участі у відзначенні Дня міста.

Наша молодь дуже активна і має багато креативних ідей та бачень щодо змін в місті та розвитку молодіжної політики. Цьогоріч, з нагоди уродин Дрогобича, представниками оновленої Молодіжної ради було прийнято рішення розділитись на чотири групи та відвідати військових, породіль та вихованців «Оранти». До цих візитів молодь активно підготувалась – закупила солодощі та виготовила власноруч цікаві тематичні сувеніри, – розповіла керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Безпосередньо для військових Молодіжна рада приготувала смаколики – каву та солодощі. З дарунками та словами вдячності за нелегку службу в час війни, молодіжні представники привітали військовослужбовців із Днем народження міста та побажали їм стійкості та незламності.

Для вихованців з дитячого будинку «Оранта» молодь підготувала інший сюрприз – окрім солодощів, Молодіжна рада провела активне дозвілля для дітей-сиріт: розфарбовували спільно картини, ліпили, грали в тематичні ігри, розповідали вірші. Дітей переповнювали приємні емоції та радість від теплого спілкування.

Окрім цього, в День міста, кілька представниць Молодіжної ради вирушили і в пологовий будинок, де привітали породіль.

Кожній матері молодь вручила символічні дарунки – міні-листівки та в’язані сувенір у вигляді дитячої шапочки.

Четвертою групою молодіжних представників підготовлено історичний конкурс про Дрогобич, який днями пройде в соціальних мережах.

Шлях до створення Молодіжної ради міста – був не простий. Близько 20 років тому у Дрогобичі функціонувала Школа лідера, відтак було утворено Молодіжний парламент. Останні роки маємо в місті свою Молодіжну раду, яка є консультативно-дорадчим органом. Окрім цього, представники Молодіжної Ради постійно залучені до відзначення пам’ятних та історичних дат в місті та самі ініціюють цікаві дійства, які спрямовані на патріотизм, духовність та розвиток творчого потенціалу. Своєю чергою, влада міста в своїй діяльності дотримується принципу – «про молодь без молоді рішення не приймаємо», – наголосила Олександра Пашко.

Перейти до вмісту