Працюємо на випередження: Сьогодні ЛОДА доручила створити координаційні штаби в районах, у Дрогобичі такий штаб вже працює

14:01 24 Березня 2020

При райдержадміністраціях створюють штаби щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. З цього приводу сьогодні у Львівській ОДА відбулася нарада під головуванням Максима Козицького – голови ЛОДА.

Участь у нараді, яка відбувалася у режимі відеозв`язку, взяв й міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Тарас Кучма повідомив Максима Козицького про те, що вчора на теренах Дрогобиччини створено Міжрегіональний координаційний штаб з протидії коронавірусу. Таке рішення спільно прийняли міські голови Дрогобича, Стебника, Борислава, Трускавця, керівництво району, керівники силових структур та надзвичайники.

Заслухавши Тараса Кучму, Максим Козицький зазначив, що цей штаб повинен продовжити свою роботу, а його голова має увійти до складу штабу при РДА.

Нагадаємо, головою Міжрегіонального координаційного штабу з протидії коронавірусу обрали Тараса Кучму.

25 березня відбудеться чергове засідання Міжрегіонального координаційного штабу з протидії коронавірусу на базі Дрогобицької міської ради.

Також нагадуємо, що Дрогобицькою міською радою створено кризовий медіа-центр, який забезпечує висвітлення оперативної інформації у режимі прямої трансляції.

Для перегляду відео доступні на Інтернет-порталі ДМР та на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Фото Львівської обласної держадміністрації

Перейти до вмісту