Правління Краківського водоканалу передало чергову допомогу для ВПО та громади Дрогобича

14:47 14 Грудня 2022

Допомогу для України продовжують надавати партнери з Польщі. Сьогодні міський голова Тарас Кучма разом і заступником Андрієм Ковчем та керівником КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимиром Кондзьолкою провели зустріч з польськими колегами – членами правління Краківського водоканалу на чолі з президентом підприємства Пйотром Зєнтарою.

Напередодні зимових свят польські партнери передали чергову допомогу як для нашої громади, так і її нових мешканців – вимушено переміщених осіб.

Під час зустрічі з партнерами міський голова Тарас Кучма та президент водоканалу Пйотр Зєнтара підписали необхідні документи, щоб отримати від краків’ян дві паспортизовані водовозки.

Ми бачимо, як ворог сьогодні підступно тероризує український народ. Ми свідомі, що енергетична криза може призвести до відсутності водопостачання. Тому спільно з польськими друзями ми передчасно вживаємо заходів, щоб мати змогу забезпечити громаду водою, – прокоментував Тарас Кучма.

Також польські колеги передали солодощі та продуктові набори як для ВПО так і мешканців громади.

Зазначимо, що у місті Перемишль діє Дрогобицький хаб гуманітарної допомоги Україні в Польщі. Акумулювати та доставляти допомогу до України допомагає компанія «Грейнпласт», український офіс якої очолює Юрій Мацигін.

До слова, Краківський водоканал одним з перших надіслав допомогу для Дрогобича та України після 24 лютого.

Перейти до вмісту