Поштовх до нових перемог: учні переможці Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo» отримали планшети від міського голови

12:56 6 Січня 2023

Школярі Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого нещодавно здобули шість призових місць у Міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo». Перемогу вибороли учні 9-11 класів, які здобувають комп’ютерну грамотність за технологічним профілем.

Конкурс проходив у кілька етапів – школярі готували свої роботи за різними напрямками: растрова графіка, вебдизайн, візуальне програмування тощо.

Здобутки талановитих учнів високо оцінив міський голова Тарас Кучма. Отримавши від Міжнародних партнерів із Німеччини планшети – керманич громади запросив школярів на зустріч, де подякував їм за здобуті успіхи у конкурсі з комп’ютерної грамотності та вручив кожному новенький гаджет.

Радіємо, що у нашому місті є така талановита молодь. Місто пишається вашими здобутками. Тому щиро хочу побажати вам з легкістю підкорювати нові вершини, розвивати свої таланти і вдосконалюватись. Своїми перемогами ви прославляєте наше місто і загалом нашу державу. Зі своєї сторони зробимо усе можливе, щоб підтримати вас та ваші починання, – звернувся до школярів Тарас Кучма.

Своєю чергою творчі діти також підготувались до зустрічі із очільником міста та презентували новорічну екібану та синьо-жовту символіку.

Як зазначила директор Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Наталія Ластов’як – цього року учні ліцею – а це 570 школярів ( загалом ліцей налічує 741 дитину) стали переможцями призових місць у численних Міжнародних, Всеукраїнських конкурсах, обласних олімпіадах, Малої академії наук тощо.

Обіцяємо не збавляти темпи і вцьому році, а здобувати нові перемоги. Щиро вітаємо наших переможців Міжнародного конкурсу комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo». Це їхні перші вагомі кроки та досягнення. Хочеться вам побажати, щоб вас в подальшому супроводжував успіх. І те, що сьогодні від міського голови ви отримали цінні та такі потрібні подарунки – думаю стимулюватиме вас до нових перемог і звершень, – наголосила директор ліцею Наталія Ластов’як.

Талановитим учням окрім планшетів вручили і відповідні грамоти про здобуття призових місць в Міжнародному конкурсі.

Грамоти отримали і педагоги, які готували до конкурсу та навчають школярів – це Ірина Монастирська та Світлана Павлікович.

Додамо, перемогу у Міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo» здобули:

У номінації «Растрова графіка»
І місце – Марта Петрик, 11-А клас (керівник Світлана Павлікович),
ІІ місце – Вікторія Мітрофанова, 10 –А клас ( керівник Ірина Монастирська)
У номінації «Вебдизайн: гарфічне оформлення»
І місце – Олександр Лаврик, 9-В клас (керівник Ірина Монастирська)
У номінації «3-D-графіка»
ІІІ місце – Артем Микиртичян, 11 –В клас (керівник Світлана Павлікович)
У номінації «Візуальне програмування»
ІІІ місце – Павло Жгута, 10-А клас (керівник Ірина Монастирська)
У номінації «Фотоколаж»
ІІІ місце – Єлизаветта Гошко, 10-А клас (керівник Ірина Монастирська)

Перейти до вмісту