Потурбувались за родини загиблих воїнів: Тарас Кучма відвідав сім’ї полеглих Героїв

9:27 30 Серпня 2022

Щодня війна забирає від нас найкращих синів та дочок. Україна продовжує хоробро боронити свої землі від ворожого московського загарбника. Однак у протистоянні з окупантом, ми втрачаємо найкращих синів українського народу.

З нагоди 31-ї річниці Незалежності України, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівницею Дрогобицького міського Центру соціальних служб Оксаною Матчишин відвідали родини загиблих Героїв та вручили символічні подарунки.

У Центрі соціальних служб стверджують, такою допомогою хочуть підтримати та вчерговий раз висловити шану та повагу сім’ям воїнів. Серед пакунків — продуктові набори, канцелярія та ранці для дітей, засоби гігієни, речі побутової хімії, іграшки тощо.

Наші воїни назавжди залишаться Героями у наших думках та серцях. Ми ніколи не забудемо родини, які втратили синів, татів та чоловіків. Тож своєю увагою та підтримкою ми, найперше, хочемо допомогти таким родинам і вчергове сказати, що ви не самі, — зазначила Оксана Матчишин.

В ході зустрічі міський голова Тарас Кучма поспілкувався з родинами Героїв та вкотре наголосив, що вони завжди можуть звертатись за допомогою та підтримкою.

Немає жодного еквіваленту, яким ми можемо оцінити вклад, зроблений вашими рідними у нашу перемогу. Наші воїни віддали найдорогоцінніше — життя. Ми йдемо до вас, щоб висловити свою шану та подяку і також допомогти, — зазначив Тарас Кучма.

Як повідомила Оксана Матчишин, такі пакунки сформовано для 60 сімей загиблих Героїв та тих, котрі отримали серйозні поранення. У Центрі соціальних служб наголошують, що процес розвезення пакунків досі триває.

Перейти до вмісту