Поповнились новою технікою: три освітньо-спортивні установи міста отримали ноутбуки

15:40 7 Жовтня 2022

Осучаснюються та якісно змінюються – три освітньо-спортивні установи міста поповнились сучасними ноутбуками. Техніку 7 жовтня представникам освітніх установ вручили міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівник відділу освіти ДМР Віталій Вовків. Ноутбуки отримали Ірина Шустова керівник «Інклюзивно-ресурсного центру Дрогобича», Галина Марчук директор Центру розвитку педагогічних працівників та Орест Соломчак заступник керівника ДЮСШ імені Івана Боберського. Як запевнив Віталій Вовків – освітньо-спортивні установи міста давно потребували ноутбуків, тож акумулювавши кошти та за сприяння місцевого бюджету, відділ освіти цьогоріч закупив потрібну техніку та розприділив її за потребами.

Отримувачі комп’ютерної техніки своєю чергою подякували керівництву міста за сприяння у оновлені їхніх установ та наголосили, що нове обладнання допоможе їм вдосконалюватись та відкриє нові можливості перед працівниками.

Наш «Інклюзивно-ресурсний центр», який займається дітьми з інклюзією давно потребував ноутбука. Маємо низку програм та спеціальних методик, які тепер будемо ще активніше використовувати для адаптації та навчання діток з особливими потребами. Тож дякуємо за потрібну у нашій роботі річ, – підкреслила Ірина Шустова, керівник «Інклюзивно-ресурсного центру Дрогобича».

Як резюмував міський голова Дрогобича Тарас Кучма – одним із пріоритетних завдань місцевої влади є всебічна допомагати та сприяння в розвитку галузі освіти, освітніх та спортивних установ міста, а також осучаснення їхньої матеріально-технічної бази.

Щиро радіємо спільно із вами, що маємо змогу допомогти вашим установам в потрібному технічному забезпеченні. Знаємо, що ця цифрова техніка допоможе вашим працівникам іти в ногу з часом та ставати ще професійнішими, відтак вдосконалювати свої можливості та досягати ще кращих результатів, – наголосив Тарас Кучма.

Перейти до вмісту