Понад 600 продуктових наборів готують до Великодня для потребуючих

16:31 19 Квітня 2021

У часі підготовки до Великодніх свят соціальні служби готують продуктові набори для потребуючих. З цього приводу у понеділок, 19 квітня, відбулася нарада під головуванням заступника міського голови Андрія Ковча. Участь у нараді взяли начальник управління праці та соціального захисту населення Іван Терлецький, начальник відділу-служби у справах дітей Ігор Яким, начальниця Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування Марія Лютик, начальниця Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Матчишин, начальниця відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту Олександра Пашко, начальниця організаційного відділу Ірина Кушнір.

Під час наради посадовці обговорили питання надання допомоги у вигляді продуктових наборів для потребуючих сімей та одиноких громадян похилого віку, які проживають на території Дрогобицької територіальної громади. Для таких категорій громадян соціальні служби готують понад 600 продуктових наборів.

Обговорили посадовці й перебіг підготовки до волонтерської поїздки на схід України. Для українських воїнів готують продуктові набори, технічні засоби та інші речі. Збором допомоги займається відділ молодіжної політики, сім’ї та спорту. Окрім цього, вихованці дитячого будинку «Оранта» готують малюнки для воїнів.

Іван Терлецький повідомив, що у Великодній тиждень разом з військовими планують поминальні заходи на моголах військових.

Начальниця відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту Олександра Пашко розповіла про підготовку заходів, які планують у центральній частині міста.

Як повідомила Ірина Кушнір, до Великодня заплановано інформаційну кампанію та зйомку ролика, у якому керівництво міста привітає громаду з Великоднем.

Перейти до вмісту