Понад півтисячі переселенців вже скористались послугами корисного дозвілля у Дрогобичі

10:32 15 Березня 2022

Управління культури Дрогобицької міської ради розробило програму заходів та корисного дозвілля, до якого щоденно можуть долучатись тимчасово переміщені особи, які зараз проживають у Дрогобицькій громаді.

За словами керівника управління культури та розвитку туризму Ігоря Чави до організованих заходів, мистецьких майстер-класів та корисних волонтерських занять було залучено вже більше півтисячі переселенців. Їх число з кожним днем зростає.

Наше завдання – забезпечити переселенців, які переїхали до нас рятуючись від ворожих обстрілів, усім необхідним, надати їм підтримку та огорнути максимальною турботою, – наголосив міський голова Тарас Кучма.

До корисного дозвілля у Дрогобичі залучають як дітей, так і дорослих. В той час, як діти задіяні до майстер-класів чи інших навчальних чи мистецьких заходів, батьки можуть долучатись до волонтерської діяльності. Це – плетіння маскувальних сіток для воїнів, ліплення вареників чи приготування інших напівфабрикатів, навчання з надання домедичної допомоги та ін.

Для проведення заходів задіяно практично всі заклади культури Дрогобича та Стебника – Народні доми, бібліотеки, музичні та художні школи, навчальні заклади.

Анонси всіх запланованих заходів публікуються на офіційному порталі Дрогобицької міської ради. Окрім цього діє телеграм-канал «Куди піти? Дрогобич» – який щоденно інформує підписників про актуальні події та заходи, які проводяться у Дрогобицькій громаді.

Більше інформації про заходи на https://www.facebook.com/department.culture.tourism

Перейти до вмісту