Помічники Святого Миколая у Дрогобицькій міській раді активно формують подарунки потребуючим діткам

11:55 15 Грудня 2021

Наближається день Святого Миколая – довгоочікуване та улюблене всіма дітками свято. Помічники Чудотворця у Дрогобицькій міській раді працюють над тим, аби жодна дитина нашої громади не залишилась без подарунка.

Так як чимало сімей перебувають у складних фінансових обставинах, – батьки не завжди можуть втілити в життя побажання дітей. Щоб допомогти таким сім’ям і посприяти тому, аби Святий Миколай-Чудотворець завітав до кожної дитини, – у Дрогобицькій громаді, вже вкотре, працювала «гаряча лінія» Святого Миколая.

Попередні роки «гаряча лінія» Миколая працювала в межах міста Дрогобича, тепер – для всієї Дрогобицької територіальної громади. Ініціатором благочинної ідеї виступив міський голова Дрогобицької громади Тарас Кучма, який переконаний – у Різдвяний час диво має завітати у кожну домівку.

Цьогоріч «гаряча лінія» працювала з 3 до 12 грудня. Протягом цього часу юні дрогобичани та мешканці громади мали можливість надсилати листи з проханнями до Миколая на електронну скриньку Дрогобицької міської ради.

Зараз помічники Чудотворця в Дрогобицькій міській раді активно працюють над формуванням подарунків. Цьогоріч, порівняно з минулим роком, їх кількість значно зросла. Загалом 154 дитини з 67 сімей нашої громади отримають подарунки від Святого Миколая.

Також головний благодійник не омине дітей, батьки яких перебувають зараз в зоні АТО/ООС. 13 діток діючих військових, а також діти та люди похилого віку, які зараз перебувають у лікарнях теж отримають дарунки від Миколая.

Перейти до вмісту