Помічники Святого Миколая доставляють подарунки маленьким мешканцям Дрогобицької громади

13:33 17 Грудня 2021

У Дрогобицькій громаді триває приємна передсвяткова метушня. На вулицях міста завершують облаштування декорацій та тематичних фотозон, активна молодь прикрасила дерева на площі, одягнувши їх в різнобарвні шарфи, активно триває підготовка до відкриття центральної ялинки.

А тим часом у громаді вже другий день поспіль помічники Миколая Чудотворця, активно доставляють подарунки дітям, які звернулися на «Гарячу лінію Святого Миколая».

Ця соціальна ініціатива, яку запровадив міський голова Тарас Кучма, функціонує впродовж декількох років. На пошту надійшло понад сто листів від дітей, які мешкають у Дрогобичі, Стебнику та селах Дрогобицької громади і не тільки.

Помічники Святого Миколая у Дрогобицькій міській раді зібрали та сформували пакунки з подарунками, – цьогоріч їх отримає 154 дитини. Тож Миколай з помічниками вже другий день поспіль розвозять подарунки юним мешканцям, – навіть у найвіддаленіші куточки нашої громади.

Почесну Миколаївську місію виконують міський голова Тарас Кучма, заступник міського голови Андрій Ковч, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ігор Юзьв’як, щорічний місцевий «Миколай» Юрій Тудрій, радники міського голови та старости.

Також Святий Миколай є в управлінні культури та розвитку туризму та у соціальних служб міста, зокрема у Центрі соціальних служб.

Окрім цього, з нагоди Свята Миколая, у Дрогобицькій громаді традиційно відвідують вихованців дитячого будинку «Оранта», – подарунки для них везе особисто міський голова Тарас Кучма, спільно з службою у справах дітей. Також в передсвятковий час Миколай відвідує хворих дітей та людей похилого віку, що знаходяться на стаціонарному лікуванні в медичних закладах міста.

Частину подарунків Святий Миколай вручатиме дітям після урочистого відкриття центральної ялинки.

Таким чином у Дрогобицькій громаді подбали, щоб жодна дитина не залишилася без уваги та подарунка у ці святкові дні.

Перейти до вмісту