Поліцейських відзначили у Дрогобицькій міській раді

11:07 6 Липня 2020

День національної поліції України відзначають 4 липня. Цього року професійне свято всіх тих, хто пов’язав своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству, припало на суботу минулих вихідних.

У понеділок, 6 липня, під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста міський голова Тарас Кучма привітав поліцейських міста з професійним святом – Днем Національної поліції України.

За високий професіоналізм, самовіддану працю щодо зміцнення законності і правопорядку у місті Дрогобичі Тарас Кучма відзначив кращих працівників поліції грамотами – Михайла Зварича, Дмитра Ракочого, Андрія Геля, Анатолія Кінаша та Наталію Федурко.

«Зараз як ніколи хочеться привітати поліцейських з професійним святом, адже щодня вони все краще і краще демонструють, як повинна працювати поліція міста, щоб мешканцям у ньому ставало комфортніше. Сьогодні перед вами чимало викликів. Дякую вам за роботу», – звернувся до поліцейських Тарас Кучма.

Перейти до вмісту