Польське місто-побратим Сянок передало Дрогобичу ще дві фури з гуманітарною допомогою

16:35 3 Травня 2022

Дрогобич отримав чергову гуманітарну підтримку від польського побратима Сянок. До міста прибуло дві фури з гуманітарним товаром, – засобами особистої гігієни, медикаментами, технічними засобами для людей з інвалідністю, спецзасобами для військових та іншими необхідними товарами.

Керівництво міста Сянок особисто організувало збір та відправку гуманітарної допомоги, щоб підтримати Дрогобицьку громаду та загалом український народ у боротьбі з ворожим окупантом.

У Дрогобичі гуманітарну допомогу прийняли та вивантажили на одному зі складів – міський голова Тарас Кучма, спільно з заступниками Ігорем Германом, Андрієм Ковчем та керівницею Дрогобицького ТІЦу Іриною Марків.

Доставку гуманітарної допомоги до Дрогобича організувала фірма UATRANS, яка від початку російсько-української війни допомагає Гуманітарному Координаційному Центру Дрогобича та на волонтерських засадах перевозить гуманітарні вантажі – з використанням власних вантажівок та людських ресурсів фірми.

В числі отриманої допомоги – медикаменти, одяг, їжа, побутова хімія, подушки, постільна білизна, спецзасоби для військових та засоби для людей з інвалідністю.

Раніше місто-побратим Сянок вже відправило Дрогобичу три фури з необхідною гуманітарною допомогою.

Нагадаємо, завдяки налагодженим міжнародним контактам та активній щоденній роботі, Гуманітарний Координаційний Центр Дрогобича системно залучає міжнародну підтримку від міст-побратимів та різноманітних міжнародних організацій. Її в подальшому скеровують для підтримки ЗСУ, відправляють до міст, постраждалих від ворожих обстрілів та для забезпечення внутрішньо переміщених осіб, яким надала прихисток Дрогобицька громада.

Перейти до вмісту