Подякували за щоденну працю: у Дрогобичі привітали комунальників з нагоди професійного свята

9:59 17 Березня 2023

19 березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Щодня працівники житлово-комунального господарства своєю клопіткою працею забезпечують функціонування інфраструктури громади. Їхня праця – це вагомий внесок у життєдіяльність міста і саме від неї залежить комфортне проживання мешканців громади, функціонування установ, чистота вулиць міста, благоустрій на підприємствах, біля шкіл, дитячих садків, лікарень тощо.

Вчора, 16 березня, у концертному залі «Верховина» відбувся концерт-привітання з нагоди Дня працівників комунальної сфери за участі Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю «Верховина».

Здоров’я, наснаги та благополуччя присутнім побажав від імені міського голови та всієї громади перший заступник Ігор Герман. Відтак нагородив працівників комунальних підприємств грамотами.

Комунальна сфера — це настільки складна сфера, що лише люди, які у ній щодня працюють можуть справді розуміти всі тонкощі цієї роботи. Кожен з вас несе тяжку ношу, щоб забезпечити життєдіяльність нашої громади. Бажаю вам, насамперед, здоров’я, мирного неба, спокою вашим родинам і вдячності від споживачів, яким ви надаєте послуги. Нехай Бог оберігає вас на вашому життєвому шляху, — привітав працівників Ігор Герман.

Привітати комунальників та подякувати їм за наполегливу працю також завітав депутат Львівської обласної ради Сергій Оленич, який вручив відзнаки заступнику міського голови з комунальних питань Роману Москалику та керівникам комунальних установ Роману Шагалі та Ростиславу Пошиваку.

Опісля привітань усі присутні мали змогу насолодитись концертною програмою від ансамблю «Верховина». Захід провела Уляна Воят.

Перейти до вмісту