Подякували за службу у лавах ЗСУ: семеро службовців міської ради захищають державу у складі військових формувань

12:04 13 Березня 2023

24 лютого виповнився рік з часу повномасштабного вторгнення росії на українські землі. Українські захисники щоденно продовжують відстоювати свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Боронити рідну домівку та кордони держави до лав ЗСУ із перших днів війни стали тисячі українців незалежно від статі, віку, професії чи роду зайнятості.

Семеро службовці виконавчих органів Дрогобицької міської ради також несуть службу у лавах Збройних сил України.

Наші воїни демонструють всьому світові відважність і дають гідну відсіч ворогу. Серед наших колег теж є ті, які гідно несуть службу у лавах Збройних Сил України. Ми вдячні вам за вашу силу, хоробрість, стійкість та міцність духу. Чекаємо на швидке повернення усіх додому з перемогою, — прокоментував Тарас Кучма.

13 березня, під час понеділкової апаратної наради, очільник громади вручив подячні грамоти від імені керівництва Львівської обласної та міської рад службовцям мерії, які нещодавно прибули з фронту.

Зокрема, почесну грамоту та подяку вручили старості сіл Добрівляни, Воля Якубова, Залужани, Старе Село, Снятинка Івану Карпінському та головному спеціалісту організаційного відділу ДМР Назару Войтовичу. Службовців відзначили за захист суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадську позицію та за особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави.

Перейти до вмісту