Подарували позитивні емоції: Дрогобицький міський центр соціальних служб організував свято краси для родин, якими опікується

11:13 28 Березня 2023

Центр соціальних служб систематично організовує для своїх підопічних цікаві майстер-класи, пізнавальні поїздки для дітей, зустрічі з психологами. Днями працівники Центру спільно із майстринями Вищого професійного училища № 19 влаштували свято краси для сімей, якими опікується Центр і сімей які виховують дітей з інвалідністю. Мова іде про фотосесію у професійній студії.

Найперше усіх учасників фотосесії перевтілили у чарівні образи – над цим працювали майстрині професійного училища №19. Вони зробили усім учасникам макіяж та зачіски, враховуючи особисті побажання.

Відтак, у фотостудія «Зефірка» професійні фотографи провели фотосесії для учасників проекту краси. Щасливі, сповнені емоцій і незабутніх вражень, жінки і діти залишились надзвичайно задоволеними усім творчим процесом та дякували за відпочинок від буденних справ. «Емоцій цілий океан”, «Дякую за світ казки”, «За все моє життя в мене не було такого задоволення!”, – саме так про творчий захід відгукнулись родини, які прийняли участь в проекті.

У Центрі соціальних служб стверджують – у непростий час дарувати позитивні емоції для своїх підопічних та тих, хто потребує психологічного розвантаження – дуже важливо. Оскільки психоемоційний стан кожного сьогодні потребує нових вражень, які хоча б на день можуть відволікти від жахіть війни та негативної інформації.

Перейти до вмісту