Подайте свою пропозицію! На обговорення громади опубліковано проєкт Стратегії сталого розвитку Дрогобицької міської територіальної громади до 2030 року

17:36 19 Липня 2021

На платформі електронної демократії e-dem.ua опубліковано проєкт Стратегії сталого розвитку Дрогобицької міської територіальної громади до 2030 р. Автором Стратегії є КУ «Інститут міста Дрогобича».

Сьогодні Дрогобицька територіальна громада – конгломерат територій та населення з різним рівнем і напрямками розвитку, з різними ресурсами та можливостями здійснення повноважень самоврядування й отримання адміністративних та публічних послуг, що створює можливості у задоволенні потреб, сформованими цінностями індивідуума, спільноти, громади, – йдеться у вступній частині тексту проєкту Стратегії.

«Дрогобицька територіальна громада 2030» – Центр інноваційної економіки та медицини, орієнтований на людину.

Впровадження Стратегії сталого розвитку Дрогобицької МТГ до 2030 р. планують через реалізацію базових проектів.

Стратегію сформовано таким чином, що вона передбачає напрями розвитку як для Дрогобича, так і всіх населених пунктів об’єднаної громади.

Так до 2030 року Дрогобич має стати відомим у світі, містом з розвинутими громадськими просторами, метрополією здоров’я, розвитком діджиталізації, розвинутою культурною, творчою та освітньою галузями.

У проєкті Стратегії розвиток громади передбачено через низку стратегічних заходів у сферах освіти, на ринку праці, захисті клімату та екології, покращенні інфраструктури, вдосконаленні управлінських процесів та впровадженні інновацій, економічному розвитку та фінансовому стимулюванні, локальному маркетингу та розвитку сільського господарства.

Ознайомитися з текстом проєкту Стратегії та подати свої пропозиції можливо за посиланням: https://consult.e-dem.ua/consultations/297

Перейти до вмісту