Платниками Дрогобицької територіальної громади за 10 місяців поточного року перераховано понад 700 мільйонів гривень

14:42 30 Листопада 2021

За січень – жовтень 2021 року Дрогобицькою територіальною громадою забезпечено збір платежів до зведеного бюджету у сумі 701,7 млн. грн. Про це повідомили у Дрогобицькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області.

Так, до державного бюджету за 10 місяців 2021 року спрямовано 269,4 млн. грн., зокрема, на потреби армії платниками Дрогобицької ТГ сплачено майже 27 млн. гривень військового збору.

До місцевого бюджету від платників регіону надійшло 432,3 млн. грн. Зокрема, єдиного податку сплачено в розмірі 71,8 млн. гривень.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до місцевого бюджету сплатили підприємці – фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Внесок підприємців – фізичних осіб до бюджету громади 63,2 млн. грн., відповідно юридичні особи спрямували до місцевого бюджету – 8 млн. грн.., сільськогосподарські товаровиробники – 0,6 млн. гривень єдиного податку.

«Рахунок для сплати податків та зборів можна дізнатися на сайті  ДПС в кабінеті платника, розділі «Стан розрахунків з бюджетом» або уточнити в Центрі обслуговування платників, – інформують податківці Дрогобицької ДПІ. – Зокрема з 1 січня 2021 року платникам надана можливість використання єдиного рахунку для сплати податків (зборів) та єдиного соціального внеску, – це просто та комфортно».

Дрогобицький сектор організації роботи
організаційно-розпорядчого управління

Головного управління ДПС у Львівській області

 

Перейти до вмісту