Плануєте толоку? – Заручіться підтримкою комунальних служб

14:42 28 Березня 2023

У Дрогобичі, Стебнику та селах громади ведеться підготовка до весняних толок. Вони традиційно пройдуть по всіх мікрорайонах, за ініціативи активних мешканців, ОСББ, установ, організацій та комунальних служб громади.

Традиційно, з приходом весняного тепла та в час підготовки до Великодніх свят, люди прибирають не лише власні оселі, але й прибудинкові території. Також доброю традицією стало проведення весняних толок, які дозволяють очистити мікрорайони міста, парки та сквери від сміття та долучитись до благоустрою рідного міста.

Часто такі толоки, окрім комунальних служб, організовують самі ОСББ, установи та організації, громадські активісти, а комунальні служби всіляко сприяють цьому – виділяють спецтехніку та вивозять зібране сміття.

Відповідне доручення дав комунальникам під час понеділкової наради міський голова Тарас Кучма – сприяти ініціативам, які проявлятимуть активні мешканці щодо прибирання парків, а також інших місць загального користування.

Як зазначили в адміністрації КП «СМУ» – підприємство з радістю вітає ініціативи свідомих мешканців громади та допомагає в проведенні толок: виділяє працівників, техніку та допомагає з вивезенням зібраного сміття.

Що ж стосується прибирань прибудинкових територій – це компетенція ОСББ, чи ЖЕО.

Однак при проведенні весняних прибирань прибудинкових територій – мешканців закликають повідомляти про це комунальним службам, не захаращувати сміттєві майданчики, а вчасно замовляти послугу вивезення гілок чи іншого великогабаритного сміття.

Замовити автомобіль для вивезення великогабаритного сміття можна за телефоном – 0675757062.

Звертатись можуть як ОСББ, так і фізичні особи.

Перейти до вмісту