Перші старти-перші перемоги: дрогобицькі спортсмени посіли призові місця на змаганнях

13:08 4 Серпня 2022

Не дивлячись на те, що в державі війна спортивні заклади м. Дрогобича продовжують працювати.

Нещодавно  спортсмени СДЮШОР з велоспорту «МЕДИК» за запрошенням польської сторони взяли участь в змаганнях в польському місті Грубешів.

В індивідуальній гонці на час на віддаль 15 км Єлизавета Ветриченко виборола 1 місце, а спортсменка Анастасія Сатурова посіла 2 місце.

16 річний вихованець школи  Назар Павич  виборов 2 місце серед чоловіків в категорії 18-29 років, 14 річний Денис Данилюк був 5 в даній категорії.

Юні таланти нашої школи зробили гарний сюрприз своєму тренерові Сергію Франку який в даний час призваний до лав Збройних сил України.

Директор школи Павло Попович подякував польським колегам за запрошення на змагання , забезпечення харчування та надання допомоги українським сімꞌям, які вимушено перебувають у Польщі.

Також, наші велосипедисти взяли участь у відкритому чемпіонаті Львівщини, який відбувся у м. Жовква.

Спортсмени змагались в індивідуальній гонці на 10 км в селі Зіболки.

Серед дрогобицьких спортсменів перші місця вибороли: Сатурова Анастасія, серед юнаків Бурас Олег, серед молодших юнаків Данилюк Денис. Друге місце посів Павич Назар серед юнаків, третє місце — Пристай Віталій серед молодших юнаків та четверте місце молодший юнак – Мацьків Арсен.

 

Відділ з питань фізичної культури та спорту ДМР

Перейти до вмісту