Перший заступник міського голови Ігор Герман провів черговий прийом громадян

11:39 8 Вересня 2021

Сьогодні, 8 вересня, у світлиці міської ради пройшов черговий прийом громадян першим заступником міського голови Ігорем Германом.

На прийом записались п’ять мешканців Дрогобицької громади. Питання, які було порушено в ході прийому, здебільшого стосувались житлово-комунальної сфери та земельних спорів.

Зокрема пролунали звернення з проханнями про облаштування вуличного освітлення та ремонт дорожнього покриття, ремонт покрівлі житлового будинку, виготовлення картки «Дрогобичанина».

Що ж стосується земельних спорів то мова йшла про конфлікти між сусідами, які тривають роками і які мешканці, на жаль, не можуть вирішити самотужки.

На прийомі були присутні керівники структурних підрозділів комунальної сфери міста, які були залучені до обговорення та допомагали в роз’ясненні питань громадянам.

Нагадаємо, що записатись на особистий прийом до міського голови, заступників міського голови чи інших відповідальних посадовців можна у кабінеті №104 міської ради або за допомогою електронних сервісів на інтернет-порталі Дрогобицької міської ради у рубриці «Приймальня» — «Запис на особистий прийом».

 

Перейти до вмісту