Переобладнують техніку та проводять генеральне прибирання: комунальні служби продовжують підготовку до Великодня

12:05 10 Квітня 2023

Цьогоріч, через квітневі снігопади, комунальні служби ще минулого тижня проводили розчистку вулиць від снігу та посипання доріг піщано-соляною сумішшю.

Так як погодні умови потроху йдуть до покращення, піскорозкидувальну техніку переобладнують для виконання інших ремонтних робіт.

Також в громаді активно ведуться генеральні прибирання та толоки з метою підготовки до Великодніх свят.

За словами директора КП «Служба муніципального управління» Володимира Суди – з метою раціонального використання наявної техніки, два піскорозкидувачі зараз переобладнують. Один – під перевезення асфальту на час ремонтування вулиць, інший – під вивезення сміття.

Паралельно комунальними службами ведеться посилена підготовка до Великодніх свят – в частині генерального прибирання територій загального користування та міських кладовищ.

Минулого тижня силами КП «СМУ» було проведено прибирання території міського кладовища на вулиці Трускавецькій. Днями планується прибирання кладовища на вул. 22 січня та Пилипа Орлика.

Окрім цього в громаді розпочали поточні ямкові ремонти вулиць, які продовжать за настання сприятливих погодних умов. Дільниця зеленого господарства продовжує висадку нових зелених насаджень.

Перейти до вмісту