Патріотичне дозвілля: працівників терцентру долучили до перегляду фільму «Код нації»

10:15 18 Травня 2022

17 травня спеціалісти Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) запросили слухачів «Університету ІІІ віку» на показ унікального дослідницького проєкту «Код нації», автори якого демонструють, що саме дозволяє українцям нести національну ідентичність крізь сторіччя. Мова іде про патріотичний дух, українську пісню, історію тощо.

Ідея фільму полягає у пошуку унікального ключа до розкриття таємниці українців – того, що саме робить нас народом зараз, і що дозволяло тисячоліттями переживати негаразди, які стирали з мапи цілі країни. Автори картини не лише показують глядачам, чим саме ми відрізняємося від інших націй, але й здійснюють аналіз нашої ментальності з ціллю дізнатися, де саме захований таємничий алгоритм – так званий «код нації», який робить нас усіх українцями.

Додамо, підопічні терцентру активні мешканці громади, вони не лишень долучаються до патріотичних заходів, але й активно допомагають українським воїнам. Зокрема, в’яжуть шкарпетки для захисників, чистять горіхи для воїнів, співають та підтримують один одного.

Терцентр

Перейти до вмісту